Men, men.... vart tog dagen vägen???

Herregud, denna dag har gått i ett nafs, minst sagt. Hade tänkt göra så mycket men plötsligt blev jag hungrig och tittade på klockan. VA??? Är den redan 19.15??? Först var jag i skolan ett par timmar efter lunchen och sen åt jag lite mat och tänkte bara sätta mig och räkna lite en stund. Men hups, "stunden" blev visst några timmar.... Nåja, jag har ju gjort nåt nyttigt i alla fall. Börjar få ett ganska bra grepp om funktionsbegreppet och de linjära funktionerna. Olika formler och diagramtolkning... Hej och hå! :) Roligt att gnugga de små gråa!

    

Någon träningsdagbok ser det här ju inte ut att bli..... Var bara och tränade två gånger förra veckan och ingen än så länge denna vecka. Hu jeda mig! Nåja, jag får ta det i den takt jag hinner.

I lördags hade vi kräftskiva på jobbet. Vi blev inte så många, 7 stycken totalt, men oj, så roligt vi hade. Vi kalasade på kräftor och räkor, aioli, bröd, salta kex, vitlöksost och vindruvor. Allt detta goda sköljde vi ner med vin och öl. Under kvällen drog Berit en roligt frågesport som vi fick klura på. Det kändes allt som om det gick lättare efter några glas vin.... :) Inte nog med att jag drack mer än jag tänkt mig på kräftskivan, jag lät mig bli "medlurad" till krogen efteråt av några jobbkollegor. Där blev det ännu mera goda drinkar, babbel och dans. Ojojojoj, vad kul jag hade! Och vad full jag blev, jag som aldrig dricker längre, hahaha! Istället för att ta bussen så bestämde mig för att gå hem så jag skulle nyktra till lite, men det var lite klurigt att ta riktigt raka och stadiga steg.... Hua mig, så hemskt! Började jobba kl 10.30 nästa dag och jag vågade inte chansa att ta bilen trots att jag kände mig i gott skick, så jag cyklade istället. Det var nog bra, för det hade tydligen varit blåskontroller runt om i stan på förmiddagen! Skönt med cykel och nära till jobbet! :)

  Underbara skaldjur!

  Härliga kollegor: Helén, Linette och Berit

  Fler härliga kollegor: Jesper, Linda och Malin som hamnade i skymundan

  Vaddå kärring? Linda och jag är minsann inga kärringar! :)

  Glada tjejer, Linda och jag

  Jeppe fick krama på flickorna, Linda och Linette

  Jeppe fick krama på alla flickorna, även mig

  På dansgolvet, Linda och Linette

  Såhär roligt hade jag! Tack för en skojig kväll allihopa!

 

 


Det kommer meeeera....

Idag fick jag veta att jag kom in på Matte B i alla fall! Ska på upprop imorgon innan jobbet och på tisdagen har jag första lektionen... Huuuuuuu, spännande! Nu blir det VERKLIGEN till att gnugga geniknölarna! Oh Lord have mercy! :) Nu får ni verkligen hålla alla tummar och tår för mig!


     

Hej vad det går!

Idag har jag anmält mig till Högskoleprovet! Wiiiiieeee! Tänk att jag fick rumpan ur vagnen, äntligen. Provet går av stapeln den 24 oktober så nu ska jag börja plugga inför provet. Har beställt boken "Den kompletta guiden till Högskoleprovet" så att jag åtminstone ska ha en liten chans. Sen ska jag göra om det till våren för att försöka bli ännu bättre! :) Så nu ska här gnuggas hjärnceller! :))



Har äntligen kommit igång med träningen också, men som alltid är jag "en smula" otålig. Vill ju ha superkondis och starka muskler direkt. Inte jobba upp dom, little by little, utan jag vill ha resultat NU, MED DETSAMMA och gärna IGÅR! Försöker verkligen att lära mig att tänka om, ha tålmod och jobba långsamt, men.... Jag får helt enkelt göra så gott jag kan! Men OJ, vad skönt det är att ha träningsvärk, att vara trött i kroppen och inte bara i huvvet! :) Jag borde kanske göra detta till en träningsblogg istället för att peppa mig själv.. hmm.. tja, varför inte? Äh, vi får väl se, det får bli vad det blir av bloggen. En salig blandning som vanligt!

Nu ska jag sätta mig och bläddra i min bok en stund innan det är dags att krama kudden!

PS. Jessan, jag dansar i mitt vardagsrum, det går alldeles jättebra! Jag kan bränna DVD:n till dig tills vi träffas! (Ytterligare en orsak till varför vi borde göra det snart! Hihi! )

TACK!

För att ni kommenterar min blogg! Då är det så mycket roligare att skriva. Blev jätteglad åt alla kommentarerna som låg och väntade på mig när jag loggade in idag! Tack raringar! :)


Zumba!

Vaknade till ett stilla regn och stod och velade mellan att ta mig ut på en länk eller att köra ett pass zumba. Det blev zumba! :) Åh, vad jag gillar att dansa denna dans! :))



(Foto: lånat från tvshop)

Nedan finns en länk till en videosnutt om zumba om du vill se hur det ser ut! Följ med mig och zumbaaaaaaa! :)

http://tvshop.com/Video.aspx?ProductID=200883&PdtVarID=206933

Antingen eller....

Var oerhört sugen på att gå på yogan idag. Ännu när jag kom hem från jobbet var jag sugen. Provade göra en solhälsning för att se om jag kom ihåg hur jag gör och inser att jag har jättemycket träningsvärk i armarna. Vad göra? I sista sekund bestämde jag mig för att inte gå, trots allt. Istället ställde jag mig och bakade en kladdkaka. Så nu har jag tittat på Cops (tv-serien) och ätit kladdkaka med vispgrädde. Inte dumt för en torsdag kväll... Hahahaha!


Återkommer blogglusten?

Sommaren har gått och jag har ingen som helst lust att blogga. Men fick faktiskt lite lust idag så jag tänkte passa på lite då.... :)

Har hittat till en blogg som heter Vägen från 137 kg och den är så himla inspirerande! Anna heter hon som skriver och hon har gått ner nästan 60 kg, så himla duktig! Hon har skrivit två kokböcker och jag har beställt hennes första så jag väntar spänt på att den ska dimpa ner i lådan. Men hon har också en massa bra recept på sin blogg och jag har redan testat flera. Såååååååå himla gott! Mums! Blir så glad när jag hittar nåt annat att laga än det samma som man lagar år ut och år in.

Började dagen med fil, blåbär och ingefära. Sen fortsatte jag till lunchen, kesoplättar med skinka (keso, ägg, skinka, dinkelmjöl, senap, gräslök, salt och peppar), toppat med gräddfil samt en grönsallad till. Mums vad gott det var!

   

Har plockat nästan en full korg med kantareller idag också. Finns så otroligt mycket svamp i skogen. Mums! Nu när jag är mätt och belåten så ska jag bara diska, sen blir det nog en lång cykeltur sen. Det är ju så himla vackert väder så detta vill jag verkligen ta vara på!


RSS 2.0