Grattis lilla Kim

Liten har blivit stor pojke redan!

 


Grattis på din 4 års dag, min lilla Prins! Kram från Moster Annso



Och ja! Jag kommer hem snart! =) Puss puss

Friluftsliv på Kalvön

Igår anordnade vi själva en friluftsdag på naturreservatet på Kalvön. Det var så himla mysigt, fint väder, glatt sällskap, gulliga hundar och grillning. Jag låter bilderna tala för sig själva. Ett stort TACK för en underbart härlig dag, tjejor och hundor!!

 Kalle, kalle, kalleeee på spången!

 Tjejor i trollskogen

  Vi söker oss mot klipporna

  Wiiiiee! Nu ska vi baaaaada!

  Paparazzi-Berit fotograferar en blöt hund

  Det var kul att busa med energiska Douglas

  Tuff - han gjorde skäl för namnet, liten men Tuff... Och så sööööööt!

  Coola Nina chillar lite

  Kingen tar igen sig efter många bad och många grillkorvar

  Vi njöt av vår Friluftsdag minsann

  Ann-Sofie i Hundriket, snodde åt mig varje hund hela tiden, hehe!

  På väg hem plockade vi snäckor

  Mitt i skogen stod ett blommande äppelträd

Äntligen moster!

Nu har min lilla syster och hennes sambo äntligen fått sin lilla bäbis! Det blev en liten tjej! Wiiiiiieee! Ska bli sååååå himla kul att åka hem och snusa på en ny bäbis! Det har hänt mycket hemma så jag längtar verkligen tills jag ska åka hem. Ny bäbis, de ska även flytta till ett hus, min andra syster har tagit en ny kattunge, lilla mamsen har renoverat hemma etc etc! Längtar, längtar, längtar! =)

Blogg tuffsystrar :TUFF- systrars babyblogg, Varför dreglar bebisar?

Annars har det väl inte hänt så jättemycket. Jag har köpt nya skor, jättecoola!

  Mina sommarskor

  Katternas sommarträdgård har vuxit till sig, haha!

Imorgon ska vi, några från jobbet, åka till Kalvön och promenera lite. Kalvön är ett naturreservat i Bokenäset, himla härligt att gå där! Det ser jag fram emot! =)

Och glöm nu inte att kolla in min älskade väninnas blogg, hon har jättefina smycken etc som hon säljer och nu har hon även fått en gravyrpenna, så hon kan gravera också. Sååå himla coolt! =) Gå HIT, nu!

Jordgubbar

I år hann jag ta en bild av det vackra trädet vid affären där jag bor. Jag kom nästan försent i år också, men än fanns det blommor kvar. Titta själva!

    

Har sått kattgräs till mina små, men dom är så himla otåliga så dom går och tuggar på min lavendel i väntan på att det ska börja spira. Idag tröttnade jag på det så jag gick till skogsbacken och hämtade en grästuva till dom där. Det blev dom jätteglada åt. Smaskens, sörrö!

  Schysst! Tack morsan! :)

Samtidigt passade jag på att mäta upp en lagom slinga på 500 m. Den ska bli min nybörjar joggingslinga. Ikväll var jag ut och hade planerat att ta mig runt 6 varv, så att det blir 3 km. Tippade på att jag skulle orka springa ca 1,5 - 2 varv men jag joggade faktiskt 5 varv utan att vila. WOW! Duktiga jag! Det gick dock väldigt, vääääääldigt långsamt, MEN jag joggade hela tiden. Hihi! Hoppas att min iver håller i sig och att jag äntligen kommer igång med träningen. Håll tummarna för mig.

Kvällen har jag spenderat med huvudet i badkaret. Har tonat håret och det var gött att få det gjort. Har haft en sån gräslig utväxt. Nu är det jordgubbar i stora lass som gäller. Åh, vad jag älskar jordgubbar! :)

 

Kolla in det här!

Kolla in min väninnas blogg, här har hon gjort smycken och kort som hon säljer! Följ denna länk så kommer du rätt! Lilla Jessan gör kanonfina grejer så passa på att beställa nåt fint!

Tiden springer snabbt förbi

Tänk, nu har hela helgen redan passerat, jag som hade tänkt göra så mycket... Nåja, det jag inte hann med denna gång, får bli en annan dag.

Vad har hänt sen sist? Jo, jag har fått fast jobb! Skoj!

Jag har äntligen fått på mina sommardäck! Efter jobbet i fredags åkte jag till Ljungskile och mötte upp Peter, en kollega från jobbet. Han skulle titta på om det läckte från spolarvätskebehållaren samt byta däck. Gud, vad smidigt det är om man har riktiga grejer. Det är ju inte som när jag byter själv och bara har min lilla fjuttiga domkraft, snurr-snurr-snurr. F-n, jag glömde lossa lite på bultarna! Backa/snurr-backa/snurr-backa/snurr. Så, nu så! Snurr-snurr-snurr.... Herregud, det tar ju halv evighet!

I lördags sov jag äntligen ut! Gud så trött jag var! Så snart jag ätit frukost åkte jag iväg och tvättade min ap-smutsiga bil. Det tog mig två timmar, hahah! Sen åkte jag till Plantagen och köpte blommor, sen till Torp och handlade mat. Såååå, nu har jag äntligen lite vårigt på balkongen!

  Penséerna var slut så det blev pelargonier istället.

     Här är två... eh... blommor. Dom var söta i alla fall.

  Därtill blev det lavendel och Phlox och en hett efterlängtad grill!

Idag har jag bara slappat, städat, tvättat kläder och pratat med mamma förstås! :)  Fick höra att en kille hemifrån, som är jämngammal med mig, har dött. Han var på resa i Turkiet och ramlade ihjäl i en spiraltrappa. Fy vad hemskt! Tur att man inte vet när det är dags!

Provade på ett nytt recept till middagen. Jag gjorde granatäpple-sprakande ris med kyckling, det blev jättegott!

  Matlåda tills imorgon! :)

Nu är det snart natti natti!

RSS 2.0