Meh!

Vad ni är duktiga på att läsa min blogg men kassa på att lägga kommentarer! Kom igen nu, det är mycket roligare att skriva i sin blogg om man får lite kommentarer också. Så skärpning, tack! :)

Idag snöar det som om himlen hade betalt för det. Jösses vilka mängder som sprutar ner! Jag som började få vårkänslor så smått.... *suck* En kollega från Göteborg kom till Uddevalla idag och hon berättade att de höll på att plantera tulpaner och krokusar (eller var det penséer?) vid Nils Ericsons terminalen (bussterminalen) idag... Hej och hå! Stackars blommor, dom får en chock direkt!

  Snöflingor ute. Men märk väl att bilden är tagen strax efter 18 idag och det är fortfarande såhär ljust ute! Ljuvligt! :) Kommer dock på mig själv att gå omkring och nynna på "it´s a hollly jolly Christmas, lalalaa"

  Snöflingor inne. Nu är alla snöflingorna ditmålade. Vad tycks? Själv är jag nöjd med resultatet. Är ganska stolt över idén och resultatet. Det finns naturligtvis mycket kvar att önska av teknik och tillvägagångssätt vid målningen men för att vara mitt allra första projekt, så gillar jag det. Dock saknar jag en vardagsrumsmatta. Slängde ut den förra då den var fläckig och sunkig. Hoppas jag hittar nån fin matta snart, som jag kan gräva ner fötterna i! :)

Har förresten köpt ett x antal svarta ramar för ungefär hundra år sen som jag har tänkt fylla med egna fotografier. Nu när jag äntligen har sorterat upp fotona så kan jag sätta mig ner i lugn och ro och bläddra i albumen och se vad jag kan hitta. Kanske blir det mitt nästa projekt?

Fredag hela veckan lång!

Dom sista dagarna av min spontana ledighet. Jag har har just nu en veckas ledighet, huuuuur skönt som helst. Man vänjer sig fort vid lata, härliga dagar. I tisdags gick jag på ledighet och det har varit en ljuvlig vecka!

Kan ju börja med att Tindra mår bättre igen. Sen var hon och lyckades äta upp en leksaksmus och så hade hon en ny 5 dagar lång ulkande och hulkande för att få upp den igen. Jag har haft henne under sträng uppsyn för att se till att hon får vatten i sig och att hon bajsar som hon ska. Nu verkar det vara ok igen, tack och lov. Skulle nåt tillstå får jag ju åka till farbror doktorn med henne, men förhoppningsvis slipper vi det, för det tycker hon INTE om! :) Vem gör det förresten? :)

Sååååå, hur har jag då spenderat mina lediga dagar? Första dagen, i tisdags, så sov jag länge, låg och läste nästan hela dagen och först på kvällen kom jag mig för att storstäda. Sen dess har jag hunnit med att rensa stora garderoben i sovrummet, hela byrån (äntligen!), småpysslat och haft det riktigt bra. Jag har ÄNTLIGEN fått tummen ur och ringt till VC för att anmäla att jag vill ta bort några stora födelsemärken på ryggen och på revbenen men där är det jäääääättelång väntetid så kanske, kanske i sommar får jag en kallelse. Men nu är det första steget taget i alla fall. Jag har även tagit fram den stora plastpåsen fylld med foton, som har legat sen typ 7 år tillbaka. Nu är alla foton prydligt insatta i fotoalbum. Feng shui gott folk! :) En annan bra sak är att jag ÄNTLIGEN har hängt upp tavlorna på toaletten. Detta har jag tänkt göra i snart ett års tid! Ja, jag vet, jag är inte Blixten precis, men när jag gör nåt så gör jag det bra, eller hur? Hahaa!

Jag har även varit på Torp en heldag och vandrat runt i affärer. Hittade ett par gardiner till vardagsrummet och jag blev såååå nöjd! Att köpa nya gardiner har väl legat på min Att-Göra-Lista i ca 3 år. Köpte även ett par mindre handdukar och jag gjorde verkligen ett kap! Gardinerna och handdukarna skulle ha kostat 820 kr men eftersom det var 50 % rea... shopping, shopping! :) Passade även på att köpa 3 nya, färgglada matlådor som jag ska inviga nästa vecka!

Idag har jag varit på bio med en kompis och hennes nya hjärtevän. Vi var och såg Män som hatar kvinnor. En riktigt bra film, måste jag säga. Michael Nyqvist är helt underbar som vanligt och Noomi Rapace är helt fenomenal i rollen som Lisbeth Salander. Även om jag har läst (läs slukat) alla tre böckerna så tyckte jag faktiskt att även filmen var kanon! Se den! Efter filmen gick vi till Kaktus och tog en fika, gott-gotti-gott-gott.

Nu ska jag fundera ut hur jag ska spendera mina sista två lediga dagar. Men först ska jag visa er lite bilder från veckan som gått.

    Dessa tre vackra tavlor har min gamla tyska rumskompis Katarina, från tiden på Ålands folkhögskola, ritat på min begäran. Dom ingick i mitt föredrag om underbara Cornelis Wreeswijk.

  Shopping, shopping! Två fotoalbum, två handdukar, 3 färgglada matlådor.

  Mina nya bruna gardiner. Me like! A lot! En ny vardagsrumsmatta blir mitt nya projekt.

  Kvällsmums! Naturell yoghurt, honung, hackade hasselnötter och färska hallon! Oh my Good så enkelt och mumsigt!

Sådär ja! Ha en trevlig lördagskväll! Snart är det kajakpaddlingstider! :) Wiiiiieeee!

RSS 2.0