Vackra Uddevalla

Tänkte visa några bilder från mitt vackra Uddevalla också. Har lyckats ha med mig kameran några dagar så jag har tagit några bilder. Det är så vackert här - I Love!

            

                 

Minus 8 grader kallt på dom fyra sista bilderna, syns det? ;-)

Uddevalla i mitt hjärta!

  Min älskade tussa ( i förgrunden) har kräkts hela dagen. Stackars lilla Tindra! Hoppas du blir frisk snart igen. Undrar om hon har smygätit av mina bönor eller nåt?

Silence - I kill you! :)

Hej hopp! Ett snabbt litet inlägg kommer här. Som ni kanske märker på rubriken så har jag sett en buktalar show under min vistelse hemma hos mamma. Det var Jeff Dunham som presenterade oss för Achmed, hahaha! Fick låna en massa filmer av min syster och hennes sambo och showen var en av dom.

Innan jag åkte hem på julsemester så blev vi bjudna på julbord från jobbet. I år fick vi avnjuta middagen på Svarta villan och "oh my good" vad god mat dom hade där! Mycket bättre än förra årets ställe. Där fanns sillar i miljoner olika varianter (för dom som äter det, inte jag dock), kött och korvar, lådor, potatisar, såser, köttbullar, ja, det fanns hur mycket som helst! Det fanns även ett efterrättsbord, men det var kanske inte sådär jätteöverdådigt, men jag som ÄLSKAR salt mat var totalt begeistrad av alla sorters älgkorvar, syltor etc som erbjöds på matbordet så jag överlevde ändå... :)

 

Fredagen den 19 december åkte jag hem till mamsen och dom andra. Katterna hade sån tur även detta år att dom fick stanna hemma i lägenheten, istället för att bo nån annanstans. När jag flyger så tar jag ju inte mina älsklingar med mig. I år kollade en snäll granntant till dom. Skönt att slippa oroa sig! Nu kunde jag njuta av resan istället. Som vanligt gick allt i ett rasande tempo när jag var hemma. Det var +5 grader och regn när jag landade i Vasa. Total besvikelse! Vart var snön nånstans? Min syster och hennes sambo hämtade mig och så brummade vi hem till mamma.

Dagarna bara rann iväg, utan att vi egentligen gjorde nåt stort. Vi städade och bar in/klädde granen, var och handlade julmat och dom sista julklapparna, vi fick träffa min äldre systers pojkvän för första gången, träffade mina favoritbarn, Kevin sov hos mig och mamma en natt etc etc. Tic-tac-tic-tac, så var julveckan förbi och det var dags för mig att åka hem igen. Men först ska ni få se lite bilder från min mysiga semester:

   
Mamma & Henry               Linda & Mats                     Becka & Johnny


  Två dagar innan julafton kom det lite snö och jag var snabb på att anmäla mig som snöskottare!

    Kvällströtta knasbollar

      Älskade, förkylda ungar!

  Min gravida syster och hennes sambo jämförde sina vackra magar :)

  Mamma och jag väntar på jultomten... :)

  Kevin sov över hos oss och njöt av sin mosters huvud-krafsning. Paja mera, paja mera! :)

    Kärt besök!

Kolla in bilden till höger. Om du tittar i bildens vänstra kant så kan du se även hackspetten som sitter och käkar från en talg-boll. Älskar att sitta på köksbänken och kolla på fåglarna! I bakgrunden sprakar elden från köksspisen. MYS!

Det var min lilla julsemester i bild. Tack, älskade familjen, för en mysig vecka som var alldeles för kort som vanligt! Men snart är det ju sommar igen och då kommer jag och katterna på en längre semester. Puss och kram så länge!

RSS 2.0