Mamma Mia!

Skulle bara tala om att jag lever! =)
Håller fortfarande på med lite småpill i köket (ja, renoverar alltså, för den som tror nåt annat, haha!) men snart ska ni få se bilder. Så håll ut! Förresten är det nån som har ett bra tips på en microugns-hållare? Den får gärna vara diskret och fin. Funderar och funderar på hur jag ska sätta upp den. Ska jag sätta den på två "pinnar" igen eller ska jag månne köpa en liten hylla.... Hmmmm... Tips mottages med glädje!

På tal om glad.... Idag har jag varit och sett en kanonfilm! Hade inga förväntningar, är inte så förtjust i musikaler. MEEEEN, som Tony Irwing säger..... Mamma Mia var helt fantastisk! Jag blev sååååå GLAD av filmen! Den är helt underbar! Rekommenderar den varmt!

Mamma Mia

Nu får det räcka för idag! Måste dona lite innan det är dags för sängen. Ny jobbdag imorgon. Sov så gott, folkens!

Jag är en hejare i köket!

Haha, ja så kan man faktiskt se det! Renoveringen går framåt med stora steg nu. Hinner inget annat än jobba och renovera. Jag har nu bredspacklat klart, slipat (städat 3 ggr pga allt damm) och idag satte jag upp väven! Gissa om jag är nöjd, tror att det blev kanonbra! Tror inte jag fick en enda bubbla i väven, men det återstår att se imorgon när det har torkat ordentligt. I sovrummet fick jag hjälp att sätta upp väven men denna gång har jag gjort allt själv från skrätch, haha! Wiiiie! Kvinnor kan! =)

  I en annan del av Uddevalla

Så, detta var allt jag hade att komma med, nu ska jag slänga mig på soffan en stund. Just det, fick en utmaning av Jenny, som jag ska ta itu med nu!

FEM SAKER I MIN FRYS:  Matlådor till förbannelse, wookgrönsaker, mammas svartvinbärssaft, bär (hallon, jordgubbar och blåbär) och räkor.

FEM SAKER I MIN VÄSKA: Plånbok, telefon, Försvarets lypsyl, halstabletter och tuggummi.

FEM SAKER I MIN GARDEROB: Byxor, tröjor, trosor, bh, strumpor kanske?

FEM SAKER I MIN BIL: CD skivor, mynt, Sverige karta, Första hjälpen väska, Bra-att-ha-grejer

Det var det. Nu vet ni vad jag gömmer lite var stans. Då måste jag ju också utmana någon. Hmmm, jag vill veta vad Jessan, Anneli och Sofie har i sina gömmor.

Nu är det seriös soffliggning som gäller!

Lycklig!

Ja, det blev jag alldeles nyss! Jag har vunnit!!!! Över dumma skruvar! =) Det är nämligen såhär. Jag håller på att renovera i min lägenhet och det har nu stått stilla huuuuuuur länge som helst eftersom jag inte har lyckats få bort en "hållare" för micron. Den som bodde här innan mig har satt upp en hållare för micron i köket och dragit skruvarna runda (mer eller mindre) och det har varit helt omöjligt att få bort dom. Har verkligen försökt allt, skruvat, grävt, använt bandsåg.... ALLT! Grrrrr! Men! Idag var jag och köpte mig ett set med ORDENTLIGA verktyg och nu har jag vunnit över dessa förbenade skruvar. Lyckades efter många om och men att skruva loss tre, den sista sågade jag av. Wiiiie! Hurra för mig!

  Värsta proffs setet =)

    Jag vann över dom dumma skruvarna!

Så nu är jag på G igen! Inspirationen återkom. Har nu mailat Akelius igen bara för att kolla att det fortfarande är ok att jag hämtar ut grejer, fast det tror jag att det är. Fast jag vill vara helt säker så att jag inte står sen i färgaffären och ser dum ut.. Haha. Detta har jag åstadkommit hittills...
      Sovrummet

    Toan, före och efter

Nu är det som sagt kökets och vardagsrummets tur! Wieee! Har en massa funderingar på hur jag ska göra det, vilka färger och sånt. Vi satt och pratade om det på lunchen idag så därför känns det lite mer inspirerande nu också. Skoj skoj!

Ha det gott!

En förnimmelse av höst

Det är det verkligen nu. Jag håller på att gå i ide tror jag, hahaha!

I måndagskväll efter jobbet fick jag en hejdundrande huvudvärk. Jag vilade, stretchade nacken och ryggen, tog huvudvärkstablett och allt man kan tänkas göra, men inget hjälpte, så jag gick och lade mig vid 23. Sov till kl 13.30 nästa dag!!! Snacka om att vara utmattad! Först när jag vaknade låg jag och funderade en stund, på om det var någon vits att stiga upp överhuvudtaget denna dag, när jag ändå sovit bort det mesta. Till slut lyckades jag övertala mig själv att det fanns nån mening med allt och tur var väl det, för jag fick städat lägenheten, tränat och handlat. Jihoo!

Idag har jag varit ut på långpromme tillsammans med kameran och försökt hitta lite tecken på höst. Har, precis som Jenny, tittat på Tisdagstema ett bra tag och varje vecka tänkt att denna vecka ska jag vara med, men det har liksom aldrig blivit av. NU ska det äntligen hända! Här kommer mitt första bidrag till veckans tema ONYTTIGT!

  En av våra plågor på Västkusten, som definitivt är ONYTTIG

Haha, jag vet, det är inte den mest kreativa onyttan, men jag måste ju börja nånstans... =)

Här kommer några bilder till från min höstpromenad:

  Gula blomster

  Svarta bär

  Ljung close up

  Klöver - ur en humlas synvinkel

  Something blue

    Tallar

    Regndroppar

      Svampar

Det var några bilder från min skogspromenad. Åh, vad det är härligt att promenera, särskilt nu på hösten. Älskar den klara luften, färgerna som snart kommer att spraka i träden, stjärnhimlen som börjar synas igen.... MYS!

Dagen har jag sedan spenderat genom att baka mitt favvo bröd och göra matlådor inför kommande arbetsdagar. Idag blev det köttgryta med ris och även den mumsiga morotslasagnen!

   

Haha, det rök som fasen om köttgrytan när jag skulle fota den, så bilden ser jätteskum ut men åååhh, så gott det var! Slurp! Passade på att tvätta 5 maskiner tvätt idag också. Medans dom snurrade i maskinerna så göttade jag mig i solariet en stund, diskade undan all disk, gjorde ett halvhjärtat försök att göra lite situps och armhävningar men plötsligt blev tv:n så himla "intressant" så jag lade ner det och hoppade i duschen istället.

Nu är det redan kvällen och det är dags att börja söka sig mot sängen. Flera gånger under dagen så har ett talesätt dykt upp i min hjärna. Det är en kvinnlig förare som dom hade intervjuat på Bohusläningen som sa det: " Om du alltid gör som du har gjort, så kommer du alltid att få det du har fått! " Hur otroligt sant är inte det???? Det tål att tänkas på!

Sov gott, mina kära läsare! Natti natti! *kramar om*


RSS 2.0