En snabb semesterblogg

Det blir bara mindre och mindre med mitt bloggande, men då och då får jag ge ifrån mig ett livstecken... :)

Vad har hänt sen sist? Jo, jag har blivit moster för fjärde gången, denna gång var det min lillasyster som fick sitt första barn. Om några dagar åker jag hem och snusar på henne! :) Titta här vad söt hon är!

 Lilla prinsessan sover sött på ärtan

By the way, så råkade jag stöta på en av mina bloggkompisar utanför jobbet en dag, nämligen Anneli. Hon är syster till en av mina arbetskompisar och mitt i plötsligt kom dom släntrande. Det blev en glad träff, med kramar och tjatter! Sååå himla kul att få ett ansikte på henne och se att hon är precis så sprallig och rar som hon verkar i bloggen! Det kändes så "hemtamt" att jag stack ner min långa näsa i hennes Åhléns påse och undrade vad hon hade köpt.... Hahahahaah! Det var en massa fynd kan jag berätta! :) Det var superkul att träffa dig Annelajsan!

Nu har jag gått på semester, i fredags gjorde jag min sista dag innan den hett efterlängtade ledigheten. Har inte gjort så mycket under helgen. Bara sovit och tagit det lugnt. Går upp när jag känner för det, äter när jag känner för det, ja, har det allmänt gott. Efter morsdag så sålde butiken rosbuketter (10 st per packe) för 10 kr så då passade jag på att handla några stycken. Åh, vad jag ÄLSKAR snittblommor. Rosor håller visserligen inte lika länge som många andra men åh, så gott dom doftar!

  Underbara rosor

  Doftar på mina underbara balkongblommor

 Har äntligen blivit blodgivare, skoj!

  Har pysslat lite till min syster och hennes familj

  Har bakat marsipantårta idag, mums!

Snart styr jag kosan norrut, hem till mamma och familjen. Ska bli kul, även om resan dit inte är det mest inspirerande, varken för mig eller katterna. Men på onsdag kör vi till Umeå och tar båten över. Wiiiiiieeee! Ska bli himla gött att komma hem! :)


RSS 2.0