Det finns hopp om allt!

Just nu är jag väldigt anti-blogg och jag hade ju bestämt mig när jag startade denna nya blogg att jag bara bloggar när jag verkligen har lust. Idag föll andan på lite grann, även om det kommer att bli ett kort inlägg. Fast då ser ni att jag är kvar i alla fall. Hinner/orkar dock inte gå någon bloggrunda idag heller. Har varit väldigt dålig på att besöka era bloggar också, men... "Som en boll kommer jag tillbaks till dej!" :)

Renoveringen går sakta framåt. Köket är mer eller mindre klart men jag har ännu inte hängt upp en enda pryl och jag har hittat ställen som jag tror att jag kommer att måla ännu, men det får vänta ett tag. Har dock inga bilder att visa då jag nu håller på med vardagsrummet och jag har plockat bort allt löst därifrån och ställt i resten av lägenheten. Jag bor verkligen på en byggarbetsplats! Haha! MEN! Det är ett organiserat kaos, naturligtvis! :)

  Väven hänger äntligen på väggen. Det var faktiskt lättare att göra det själv, då man fick styra och ställa som man ville. Riktigt kul! Färg har jag också kluddat på väggarna, men det kommer bilder på helheten sen. Det blev ett skåp jag köpte till köket, så att jag kan ha micron på.

  Här demoleras lådan som skåpet kom i. Tindra är min egen lilla dokument/pappförstörare. Hennes syster Ofelia nöjer sig med att dirigera arbetet i kulisserna.

Arbetet med vardagsrummet har börjat. Jag har rivit tapeterna, skrapat väggarna och ikväll spacklade jag klart. Imorgon blir det till att spendera min lediga dag med att slipa väggarna och sedan måla dom med en häftgrundfärg så att väven fäster. Har nämligen inte bredspacklat denna gång.

    Fatta hur mysigt det inte är att spendera tid i vardagsrummet just nu!

Hmm... Annars då? Vi har haft en härlig kräftskiva på jobbet häromsistens. Det dukades mysigt i vårt konferensrum och sen kom det fram havskräftor och färska räkor, baguetter, smör och ost, aioli och snacks. Denna härliga buffé sköljdes ner med en varierad mängd vitt vin... =)  Dessutom körde vi Fula Bettan sången/leken. Ni ska få se bilder så förstår ni grejen! Haha!

      Det blev ett väldigt tunt urval på bilderna eftersom jag ännu inte har hunnit fråga mina goa kollerger om jag får lägga upp bilder på dom, så det får bli lite diskreta bilder, haha!

Vi hade riktigt, riktigt skoj! Skrattmusklerna fick sig en ordentlig genomkörare. Tänk att man kan vara så lyckligt lottad så att man har så underbara jobbarkompisar! Tack för den mysiga kvällen, godingar! =)

Det blir dessutom snart en rolig sammankomst igen. Vi ska nämligen till Kiel på personalresa den 24-26 oktober. Det ser vi fram emot! =) Wiiiiee!

Har fått gratisbiljetter till Universeum i Göteborg från jobbet så jag funderade på att eventuellt ta mig en tur till storstan i helgen och utnyttja dessa. Tror att det kan vara en rolig upplevelse. Gillar ju att titta på fiskar, apor och sånt. =) En regnskog mitt i stan är väl inte så dumt? Vi får väl se hur det blir.

Nä, nu får det räcka för idag. Avslutar med en bild på ett sött litet löv jag hittade på mitt balkong bord. Ha det gott folkens!


RSS 2.0