God jul!

Nu är lägenheten städad och jag ska börja packa, för imorgon åker jag hem till mamma och familjen! Wiiiieeee!

Ville bara önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Ha det så mysigt och ät en massa godsaker! ;)



Oj vad tiden går fort

Nu har det gått evigheter igen, men tiden räcker bara inte till... Nån som känner igen det? ;)

Det blir ett kort inlägg, hinner inte skriva så mycket nu heller, men det är ju alltid kul att lämna ett tecken på att jag lever, haha! Och jag lovar att gå bloggrunda snart och se om ni lever också! :)

Vad har jag hunnit med sen sist då? Hmmm... Det är så mycket hela tiden så man glömmer av. Vi har i alla fall varit på en music quiz kväll på Butlers. Först hade vi lite glögg mys på jobbet med varm glögg och pepparkakor som vi gottade oss med i ljuset från några små värmeljus (läs nästintill beckmörker, haha). Sen traskade vi vidare till Butlers och åt en god middag. Sen var det dags för music quizen. Faaaasen vad kass jag är på sånt. Det enda frågan jag kunde svara på var vem Mariah Carey är och innan jag kom fram till det hade mitt lag redan skrivit ner det typ. Hahah! Men det var en trevlig kväll!

Har annars pysslat lite hemma och framför allt så har jag t.o.m. julpyntat lite i år. Brukar annars inte göra det så mycket, eftersom jag ändå åker hem till min lilla mamma och familjen, men i år har jag ansträngt mig lite extra.

  Underbara juldoft

  Gjort några julkort

  Testade att göra lite julgodis som Bohusläningen tipsade om

     

Såhär kallt och vackert har vi haft det idag. Så himla härligt väder! Var ut på en lång skogspromenad. När jag kom hem fick jag äntligen ändan ur vagnen och tog ner gardinstängerna i vardagsrummet och spacklade igen hålen. Känns lite trist utan gardiner nu när det börjar bli kvällen men imorgon blir det till att slipa och måla så ska jag säkert hinna få upp dom igen tills imorgon kväll. Kanske... eventuellt... tror jag. :) Men först ska jag in till jobbet en sväng och få en välbehövlig massage, eftersom det är våran massage dag! Wieeee!

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa en god bok. Håller just nu på med en bok som heter Svensk Maffia. Jättespännande! Kan slinka ner lite varm glögg också.... :)

RSS 2.0