Tiden bara rinner iväg

Dags att börja fokusera lite mer på Mindfulness kanske? Hinner verkligen ingenting känns det som! Men vem vill vara inne när det är strålande sol på utsidan???? :))

I slutet av förra veckan damp Blossoms nya tidning ner i brevlådan. Har ännu inte hunnit läsa den men ikväll ska den få full uppmärksamhet. Ska bli spännande att läsa, eftersom jag gillar Blossom och tycker att hon är inspirerande. Har hennes bok Ny kraft med Blossom och var nöjd med den.


Foto: privat

 

Började dagen med en härlig sovmorgon. (Behövde lite extra sömn efter att ha varit på ett par personaldagar med övernattning på Hotell 11 i Göteborg. Vi passade på att dansa hela kvällen och en bit in på natten. Underbart roligt! Hihi! )

Sen cyklade jag ut på lite ärenden nere på stan, njöt av en god bok på balkongen och sedan en riktigt lång och härlig cykeltur i det soliga vädret. Avslutade med att cykla ner till havet, sitta på klipporna och fortsätta läsa. Nu är jag lagom avslappnad i kroppen, ska äta potatis med skånsk kalops a la Per Morberg och bara njuta av sommarkvällen. Hoppas att din dag har varit lika skön!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0