Sommar och sol

Idag har det varit en ny soft dag. Gud så härligt det är! Jag älskar mina lediga dagar för tillfället!

Det blev en sen frukost idag också, passade på att tvätta lite kläder. Fixade lite här hemma, plockade med det allra nödvändigaste. Jag åt en snabb lunch och sen drog jag till torp för att köpa ett parasoll till balkongen. Hittade ett grönt fint, billigt och skitkvalitet, men det få duga till mina skitplast trädgårdsmöbler. Lika barn leka bäst eller hur man nu säger. Jag kommer inte att lägga pengar på fina trädgårdsmöbler förrän jag har en trädgård att stoppa dom i. Hur som helst, det blev skiiiiiiitbra! Katterna tyckte det var jätteskönt med lite skugga! I ärlighetens namn tycker jag också det! =)

Efter torp åkte jag iväg till Unda badplats. Hade aldrig varit här förut så jag yrade omrking lite och vimsade hit och dit. Plötsligt hör jag någon som ropar på mig. Tittar mig förvirrat omkring tills jag ser en hand som viftar. Där satt Helén med sin mamma och solade. Vi babblade en stund och sen drog jag vidare för att hitta en plätt åt mig. Visste inte hur jag fort nog skulle få utskakat badlakanet, fått bort kläderna och fläkt ut mig på klipporna. Aaaaaaaaah! Äntligen lite fläkt. Men som vanlig har svårt att ligga still nån längre stund. Jag misstänker att jag lider av en ADHD light, för efter en halvtimme börjar det pirra i kroppen och jag blir rastlös. Ok, jag svettas. Ok, jag är uttråkad, Ok, jag blir uttorkad. Ok, det är små röda spindlar överallt. Försöker desperat lösa lite korsord för att stilla min rastlösa kropp men vips var jag uppe på fötterna och styrde kosan mot vattnet. Plums! Brrrrrrr!..... Ahhhh! Hur skönt som helst, efter ett tag! En gentleman och hans dam var och badade samtidigt som mig och mannen hade en termometer med sig. Det visade sig att det var 21 grader varmt i vattnet idag! Wohoooo! Och jag har badat för först gången i år! Wohoooo! Mera, mera, mera!

Sent på eftermiddagen åkte jag hem igen för att slänga i mig lite mat och sedan cykla ner till stan för att möta upp Ylva där. Vi cyklade sen ut till Landbadet där Taekwon do klubben hade årets första bollträning. Idag spelade vi beach volley! En kanonmysig kväll verkligen! Spelade, busade, skrattade! På vägen hem ville Ylva ta ett kvällsdopp igen så då passade jag på att ta lite bilder på havet.
 
 
 
Skulle ha tagit bild på en vattenscooter som åkte förbi men innan jag hann få upp kameran så var han redan långt förbi men man kan skymta den på den första bilden om man tittar väldigt noga. =) Det är väl tanken som räknas, har jag hört!

Sen om sider när jag kom hem så satte jag mig på balkongen och läsa. Ofelia hoppade upp på bordet bredvid mig och började stirra mot himlen. Efter ett tag blev jag tvungen att kolla vad hon glodde på. Då kommer den här svävande:

  

Jag har också flugit luftballong men det gjorde jag när det var -20 grader kallt och vinter. Såg lite skönare ut nu kanske. Nä, nu ska jag få mig en välbehövlig sömn. Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0