Winnerbäck rockar fett

Ja, ja, efter mycket tjat så måste jag väl uppdatera min blogg igen!


Nu har jag varit till optikern och testat min syn. Fick lite starkare styrkor på linserna men inte så farligt. Nu testar jag ett par vanliga genomskinliga linser för att se om märket passar mig och gör dom det så beställer jag mina färgade linser igen. Så snart är jag en Brown eyed girl igen! Wiiiie!


Har köpt en bok om Mötley crüe, fast jag inte ens lyssnar på dom. Boken heter The dirt och är en "självbiografi" av dom allihopa. Har bara kommit en liten bit in i den tegelstens tjocka boken men är redan fångad. Jävlar, vilket liv dom har levt / lever! Jösses! Här kan man snacka om sex, drugs and rock ´n roll! Om ni inte har läst den så rekommenderar jag er att köpa den, det är en mycket intressant bok! =)


I söndags spelade Lars Winnerbäck i Lysekil och då var jag självklart där! Först kom Ylva och hämtade mig och vi åkte ut till David och hämtade upp honom, Emma och hans tjej Louisa. Gick en snabb husesyn, så klart. Nyfikenheten var stor för David har byggt sitt hus själv. Vilket coooooooolt hus! Han bor på övervåningen och hyr ut undervåningen. Från trappan högst upp hos sig så har han hängt en repbro över till klipporna, han gör dammar och små vattenfall, där finns blåbär stora som apelsiner, det är hur härligt som helst. Inne i huset så har han en gunga (!) mitt i lägenheten (öppen planlösning), en boxningssäck och annat smått och gott. På toaletten fanns ett påbörjat bubbelbad! Ni skulle ha sett hans handfat. David är ganska lång och när jag skulle tvätta händerna så märkte jag att handfatet inne på toaletten gick upp till bröstet på mig, hahah! Snacka om att känna sig liten! Just det, inte att förglömma! Han hade gjort ett jättemysigt sovloft också! Jag är djupt imponerad! =)


Efter rundvisningen gasade vi iväg till Lysekil och lyssnade på Winnerbäck! Åh, vad jag älskar hans musik, han rockar! Texterna är helt underbara. Ylva och jag satte oss på klipporna och åt sushi. Det var min premiär vad gäller den maträtten och roligt nog föll den mig i smaken. Nu blir det en massa sushi framöver! =) Det slank ner nån cider också och nån kopp rykande hett te mellan varven för det blev, stundtals, rätt kallt. "Summa summarum" så var det en riktigt mysig kväll. Här kommer lite bilder:

 Här är gänget! Fr.v. Louisa, Ylva, David och Emma

 Jag vill också vara med på ett hörn! Kolla längdskillnaden på David och mig! Haha!

  Ylva äter sushi

  Jag äter sushi

  Brrr! Ylva och jag börjar bli kalla när natten lägger sig

Har tyvärr inga bilder på Winnerbäck, men det har däremot Emma så jag ska se om hon vill skicka några till mig om jag kommer ihåg. Nu ska jag baka en tosca kaka, tvätta kläder och vänta på morgondagen så att jag får äta LANGOS! Wohoooo!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Tja! Dax att kommentera:)

Funderar på att hyra in David till mitt hus:)

Mys-pys i Lysekil är alltid gött!

Ses på jobbet! :)

2008-07-24 @ 07:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0