Vilken härlig dag!

Nu har det gått några dagar och jag har varken haft tid eller lust att blogga, så då har jag låtit bli... =)  Men nu är det dags att ta tag i detta. Jag ser att jag har otåliga läsare som väntar på nyheter... *fnissa*

Veckan har gått i en rasande fart, mycket jobb, mycket träning och långa promenader, mycket av allting. I torsdags fick jag börja min arbetsdag med ett möte i Vänersborg angående säkerhetsfrågor inom kollektivtrafiken. Vi samlades representanter från bussbolagen, polisen och kundservice. Riktigt intressant faktiskt.

I lördags, alltså igår, hade vi på jobbet en liten personaldag ute i Vänersborg, på villa Hehrne. Vädret var det allra bästa tänkbara, strålande solsken och sommarkänslor i luften. Vi började med att käka lunch på hotellet; kyckling och vildris med rosmarinsås. Sen fick vi kaffe och kaka till efterrätt. Därefter började femkampen. Såååååå himla kul! Vi delades in i 3 lag och här följer lite bilder på vad vi fick göra!

Gren 1(typ gummikorv-hoppning):
 
Korv 1: Gunilla, Eva-Lis, Erik, Lena och Stina. Korv 2: Anne, Maria, Hannah och Anna-Karin.

Gren 2 (blåsrörsskytte):
 
Bild 1: Jill sätter ribban, Bild 2: Anne, Jenny och Marit ska blåsa och gruppen hejar på.

Gren 3 (jätteslangbella):
       
Bild 1: Vår lekledare, Bild 2: Lotta & Christer, Bild 3: Anette, Bild 4: Marit & Christer, Bild 5: Anne.

Gren 4 har jag inga bilder från eftersom vi var upptagna allihopa samtidigt. Vi skulle balansera ett stort spelbord med bollar genom labyrinter och sedan ner i ett hål i mitten. Värsta teamarbetet med andra ord!

Gren 5 har jag heller inga bilder från, för här var det samma sak, alla var upptagna samtidigt. Här fick vi varsin half-pipe som vi skulle bilda en "ledning" av så att en golfboll kunde rulla över. Det skulle vi göra på en sträcka på kanske 20-30 m och sen ner i en kopp. Tävlingen avgjordes i den sista grenen och mitt lag vann: Team Conny! Wieeeeee! F_n, vad vi är bra! =) Har absolut INGENTING med tur att göra, endast SKICKLIGHET... *flina*

När femkampen var slut begav vi oss till Playan. Där började vi först med att hänga i baren och friska upp struparna lite. Därefter blev det turnering i Human Table Hockey (dvs, bordshockey med riktiga klubbor). Herregud, så kul! Tigern kom fram i många av oss och vi kämpade så svetten sprutade och låren och knäna var fulla med kläng-blåmärken. Här var vi uppdelade i ett antal lag och mitt lag hette Timrå. Gissa vem som vann????? Jo, team Timrå förstås!!!!! Dubbel seger alltså! Här kommer lite mer bilder:

   
Bild 1 + 2: Full rulle bland gänget, Bild 3: Marit "The Tiger"

När vi var svettiga och fräscha efter matcherna så fick vi gå och hänga i baren igen, sollamporna tändes, solstolarna var uppfällda och det var bara att dråsa ner i en av dom och slappa en timma ungefär.

    
Bild 1: Badbrudar och killar, Bild 2: Annso, Bild 3: Jill, Anette, Christer, Lotta, Bild 4: Beachbabes, Jill & Annso, Bild 5: Anne och Annso leker i sanden.

Efter det var det dags att fylla på energin igen, i form av en exotisk middagsbuffé. Där fanns bl.a. potatissallad, rostbiff, fläskfilé, mangosås, exotiska frukter, bröd och smör. Åh, så gott det var! När alla var mätta och belåtna så var det dags för prisutdelning. Stod överst på prispallen två gånger och inkasserade två stycken badlakan. Jeeeej! *mallig som bara den* Hehe!

   
Lag1, Team Conny. Jill, Conny, Annso, Thomas, Gull, Yvonne, Helén, Jenny och Anette.
Lag2, Team Timrå. Hannah, Anna-Karin, Yvonne, Annso, Lotta och Christer.

Så småningom var det dags att dra sig hemåt så vi hoppade in i Lottas monster jeep och så brassade vi iväg mot Uddevalla igen. Tack för en helt underbar dag, killar och tjejer! Det här får vi göra till en vana, tycker jag! =)

Idag har det varit en lång dag. Först jobbade jag hela dagen. Hade tänkt gå ut en promenad med Ylva men när jag kom hem var jag så trött och hängig så jag avböjde och sa att vi får ta det en annan dag istället. Men vädret var fantastiskt och när jag luftade katterna på balkongen en stund så ångrade jag mig och gick en långpromenad i alla fall. Skönt att lufta huvvet trots allt. Det är helt sjuuuuuuukt mycket vitsippor här. Får sån lust att bara hoppa ner bland dom och göra vitsippsänglar! Dom är verkligen jättevackra nu. Överallt var det folk ute i kvällssolen, folk vårstädade i sina trädgårdar, eldade och fejjade. Några hade dragit fram grillen och spred den ljuvliga grilldoften, solen värmde otroligt mycket. Fick en sån lust att städa när jag kom hem, så det var bara att ta vara på det sällsynta ögonblicket och skrida till verket. Slängde in några maskiner tvätt, städade hela lägenheten, bäddade nytt i sängen, duschade, gjorde matlådor inför kommande jobbvecka.... Poff! Nu kände jag att luften gick ur mig och jag sitter här och hänger över tangentbordet och kan inte skriva fort nog för att äntligen få krypa ner i sängen. Så nu får det vara bra, gott folk! Hoppas ni får en god natt sömn! Natti natti! *kastar lite John Blund pulver*

Kommentarer
Postat av: anneli

wow - vilken helg!! Vilken personalfest!! Studerade syrran extra - hon såg taggad ut!! Vilken energitankning - det märktes ju också på allt du fick gjort - när du skrev poff, så trodde jag du skulle säga att "som i ett trollslag" :) Visst är det underbart med vitsipporna - har du kört vårskriket som Ronja gjorde, du vet! Prova det - det är verkligen förlösande :)

2008-04-21 @ 19:35:57
URL: http://www.nygamlajag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0