Solen i ögonen

Glömde att berätta en rolig grej som hände på jobbet i söndags. Jag var ensam dom sista två timmarna och hade ingen att prata med så jag kikade lite på "Tjuvlyssnat". Läste en massa inlägg om fyllon och ordet aspackad fanns med på otaliga ställen. Jag satt och småskrattade vart eftersom jag läste, det finns många riktigt roliga inlägg. Så ringer telefonen och jag svarar med glad och vänlig röst: "Välkommen till Västtrafik, det här är aspackad." Shit!!!!!! Tack och lov var det en äldre dam som hörde illa så hon undrade bara vart hon kommit nånstans och jag förtydligade med en tillkämpat lugn röst (håller på att brista ut i frustande skratt): Jo, till västtrafik, det här är ANN-SOFIE. Vad kan jag stå till tjänst med? Hahaha, det ska då vara jag till allt töntigt! =) Fast det bjuder jag på. Ett gott skratt förlänger livet och jag är nöjd om jag har lyckats förlänga ditt liv en smula nu då... *flina*

Efter en lång och instängd dag på jobbet idag så åkte jag hem och luftade mina älskade katter på balkongen medan jag själv njöt av solen och läste en bok. Väntade på Ylva som skulle komma hit efter jobbet så att vi kunde ta en promenad tillsammans. När hon kom så stegade vi genast iväg längs Uddevallas alla härliga stigar och promenadstråk och gångvägar genom områdena. Hade med mig kameran idag så jag passade på att fotografera bl.a. dom underbara små vitsipporna. Herregud, så mycket det finns, måste jag tillägga även i dagens inlägg! Shit pommes frites! Det blev en promenad på ca 2 timmar och under promenadens gång hann vi bli utmanade av två herrar att spurta uppför ett läskigt högt antal trappor (och självklart var vi inte sena att haka på utmaningen! *flåsa flåsa*). Vi träffade även en äldre gentleman i ett villa område som bjöd oss in i hans trädgård för att beundra utsikten av Uddevalla. Man kunde se Uddevalla bron, Tureborg, Bohusgården, Skogslyckan, ja en helt makalös utsikt hade dom från sitt hus. Den söta mannen hade även gjort en fiskdamm där han hade ett stort antal guldfiskar samt två karpar (och en karpbäbis). Han berättade om huset och tiden när dom byggde det, om barnbarnen etc. En riktig mysgubbe! Efter promenaden bjöd jag in vännen min på lite kvällste och mackor. Katterna blev jätteglada för Ylva älskar att busa med dom, och DET är dom minsann förtjusta i. Det blir ett evigt svassande framför Ylva när hon kommer..

Nu är det dags att hoppa i duschen och sedan krypa ner i sängen för några timmars skönhetssömn innan en ny arbetsdag startar imorgon. Sov så gott, kära läsare!

     
 

Kommentarer
Postat av: anneli

Härlig bilder och vilken baddare du är på långpromenader - du måste vara smal som en räv över ryggen vid detta laget *avis* Så himla trevligt att bli inbjuden på trädgårdsbesök - vilken gullis! Visst är det fint med sipporna. Nu ska jag ta mig en promis medan solen fortfarande är uppe. Bloggar mer senare....tror jag....

2008-04-22 @ 19:02:58
URL: http://www.nygamlajag.blogg.se
Postat av: Jenny

HAHAHAHAHA HEEEEEEJ ASPACKAD!! Får nog bli ditt nya smeknamn hahahaha... Kram å nu har jag bytt textfärg ;-)

2008-04-23 @ 08:11:07
URL: http://vitre.blogg.se
Postat av: Mamma

Tjena bruden! Nu har jag läst o tittat bilder o jag får så "drygt" efter dej. Sola försiktigt! ha de gött. Många kramar. Mam.

2008-04-23 @ 15:55:19
Postat av: Jessie

hahah hej min aspackade vän!! d där va ju riktigt kul alltså!!
fick mej att skratta genom alla tårar uinder kvällens gång..
puss o love

2008-04-23 @ 22:09:51
URL: http://missjezzie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0